A játék letöltése
2020. április 24. írta: Turian111

A játék letöltése

A játékot a következő linken lehet letölteni (kb. 460 MB):

Ideiglenesen nem lehet letölteni

Itt láthatsz a játékról egy rövid bemutató videót : https://www.youtube.com/watch?v=K3jceDS18uI

Technikai paraméterek:

  • Telepítést nem igényel, csak ki kell csomagolni (a mérete így kb. 1,8 GB).
  • Win10 esetében, illetve bizonyos vírusirtóknál problémába ütközhet az elindítás, illetve akár riasztás, blokkolás is előfordulhat. A probléma a Unity-ben keresendő, amióta beépítettem, hogy a játék tárolja a beállításokat (Brightness/Saturation/stb.) azóta jelenik meg. A megoldást egyelőre keresem, de bevallom ez nekem új, így ha van valakinek ötlete, akkor írjon! A játék NEM vírusos, célom a szórakoztatás, nem a rombolás.
  • Alapvetően QHD/Full HD (2560x1440 és 1920x1080) felbontásokra lett optimalizálva, de a többin is működik. Ha nem lenne elég világos/színes/csillogó a kép, akkor a menüben beállíthatod a saját igényeidnek megfelelően (Brightness/Saturation/Bloom).
  • Minimális gépigény: egy i3-6100 CPU-val, integrált videókátyával és 4 GB memóriával felszerelt irodai gépen is szépen futott. GeForce G103M (512 MB) és Radeon HD 5450 (1 GB) videókártyákon már szaggat, tehát ennél erősebb szükséges.

Amennyiben bármilyen probléma/ötlet/kérés lenne, kérlek jelezd felém a turian111[kukac]gmail[pont]com címen.

into_the_nebula_blog_2.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://forsakennebula.blog.hu/api/trackback/id/tr7515635740

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása